Miercuri, 24 aprilie 2024 - 9:53:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


ISWinT 2016 - 23 de ani de cultură şi tineret


21 iulie 2016


 

Cu ocazia celei de-a XXIII-a ediţii a festivalului International Student Week in Timişoara (ISWinT), Timişoara devine capitala multiculturalităţii între 25 iulie şi 3 august. Studenţi din toată lumea vor veni în oraşul de pe Bega pentru a avea parte de o experienţă unică şi pentru a interacţiona cu tineri aparţinând unor diferite culturi, dar care au un lucru în comun: dorinţa de a depăşi prejudecăţile legate de naţionalitate, etnie sau religie.

Organizat de Liga Studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare Timişoara (Liga AC), festivalul ISWinT aduce în fiecare an, încă din 1994, un plus de noutate şi diversitate în viaţa culturală a oraşului. Tema de anul acesta, ”Create. Improve. Apply.”, pune accentul, prin atelierele de lucru propuse, pe dezvoltarea capacităţii creative şi inovative a studenţilor participanţi. Abordarea este una practică, aceştia fiind provocaţi să îşi depăşească limitele personale în domenii precum management, artă şi tehnologie.

Pe lângă atelierele de lucru, ISWinT vine şi cu o serie de activităţi menite să încurajeze interacţiunea dintre publicul timişorean şi participanţi, creând un cadru favorabil schimbului de idei şi experienţe interculturale. Aşadar, timişorenii sunt invitaţi să ia parte la evenimentele deschise, precum festivitatea de deschidere şi cea de încheiere, conferinţa ”ISWinT Talks” sau Ziua Internaţională. Punctul culminant al festivalului este reprezentat de parada oficială unde participanţii, alături de organizatori, dar şi de simpli trecători, vor defila pe străzile centrale ale oraşului, fluturând steagurile ţărilor din care provin şi cântând cu voie bună.

Prin urmare, ne apropiem de încă o ediţie de succes a festivalului ISWinT la care sunteţi invitaţi să luaţi parte, să vă faceţi noi prieteni şi să scrieţi alături de noi încă o pagină de istorie în viaţa culturală a oraşului Timişoara!

Urmariţi pe Facebook: https://www.facebook.com/iswint.ro
Pagina oficiala: https://iswint.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro