Joi, 2 februarie 2023 - 10:51:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


JobShop® ajunge la Timişoara


10 aprilie 2013

BEST Timişoara organizează JobShop®, unul dintre cele mai mari evenimente de carieră pentru studenţi între 20 şi 26 aprilie la Centrul Regional De Afaceri din Timişoara din campusul universitar. Evenimentul îşi propune să aducă studenţii universităţii mai aproape de viitori lor angajatori din cadrul companiilor şi să le acorde acestora oportunitatea de a-şi însuşi diferite abilităţi care le vor fi folositoare în carierele acestora.

Deschiderea oficiala va avea loc la Centrul Regional de Afaceri Timişoara în data de 20 aprilie la ora 11:00. Activităţile care se vor desfăşura în zilele de eveniment vor fi training-urile, prezentările “Cariere de succes”, prezentările “Zoom pe companie”, testările lingvistice şi interviurile.

Studenţii vor putea lua parte la prezentări de burse de studiu şi se vor putea înscrie pentru a participa la atelierele tehnice sau vizitele la companii programate pentru ultimele zile ale evenimentului.

Cele două zile de stand se vor desfăşura în zilele de 22 şi 23 aprilie unde vom avea peste 30 de companii printre care: Microsoft, Hella, Attos, RapidSolution, Infobest, Movidius.

JobShop® este cel mai mare eveniment naţional de carieră a cărui tradiţie este dusă mai departe an de an de către BEST Timisoara. Ceea ce diferenţiază JobShop® de alte târguri de job-uri obişnuite este faptul că noi, în calitate de studenţi, ne implicăm în organizarea lui din dorinţa de a oferi noi oportunităţi în vederea formării unei cariere, tuturor absolvenţilor şi studenţilor din mediul tehnic.

BEST (Board of European Students of Technology) este o organizaţie internaţională, nonprofit, prezentă în 94 de oraşe din 32 de ţări europene. BEST Timişoara a prins viaţă în primăvara anului 1991, la iniţiativa unui grup  de studenţi entuziaşti, dornici de a profita din plin de anii de studenţie şi oportunităţile  pe care aceştia le oferă.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Duo_best_gaz

Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook

Top articole
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 2 februarie 2023
Autentificare
stiriactuale.ro