Joi, 25 aprilie 2024 - 2:48:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cei mai scumpi ochelari de soare costă 75.000 de dolari


8 mai 2012

ochelariCliC Gold a anunţat lansarea unei noi perechi de ochelari sport de soare, făcuţi din aur de 18 carate, care costă 75.000 de dolari.
Ochelarii de soare sunt o necesitate pe timp de vară şi nu numai, pentru a ne feri ochii de razele soarelui. Unele case de modă profita însă de acest lucru şi scot la vânzare produse care mai de care mai scumpe. Ochelarii de soare cu aur, diamante şi alte pietre preţioase sunt din ce în ce mai întâlnite şi îşi justifica, într-o anumită măsură, preţul.


Bijuteriile optice, precum CliC Gold Sport fac parte dintr-o categorie proprie de produse unde puţini designeri se aventurează. Ron Lando, fondatorul companiei producătoare creează ochelari de 35 de ani, iar alături de renumitul bijutier Hugh Power a creat cea mai scumpă pereche de ochelari sport din lume. Folosind tehnici vechi, fiecare pereche de ochelari este făcută de mână în aproximativ 40-50 de ore, scrie BornRich.


Rama, şuruburile şi pernuţele pentru nas sunt făcute din aur. Mai mult, lentilele sunt acoperite de un strat anti-reflex Carl Zeiss Super ET, iar compania oferă posibilitatea creării de lentile şi cu dioptrie.
Datorită inchizaturii magnetice din faţă, aceşti ochelari sunt rari lume şi cu atât mai doriţi de public. Cordeluţa din spate a ochelarilor este făcută, de altfel, din aur de 18 carate.


CliC Gold a anunţat că nu va produce decât 100 de unităţi pentru întregul glob, fiecare cu o garanţie pe viaţă pentru rame. "Ştim că baza noastră de clienţi e compusă din cei mai influenţi oameni de pe Pământ. Ei vor doar ce e unic, rar şi de calitate", a declarat Hugh Power.
Conform acestuia, cei mai mulţi clienţi ai săi provin din Dubai, Hong Kong şi Singapore.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro