Joi, 18 aprilie 2024 - 4:51:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


A venit căldura, trenurile întârzie...din nou!


19 iunie 2012

trenCirculaţia trenurilor la nivel naţional se va desfăşura cu restricţii de viteză, în perioada 19-22 iunie, din cauza temperaturilor ridicate care se vor înregistra în aer şi implicit la nivelul solului. Trenurile vor înregistra întârzieri în trafic de 40-60 de minute/tren, se arată într-un comunicat al Companiei Naţionale de Căi Ferate “CFR” SA.

CNCF CFR SA precizează că în perioada de caniculă (35 - 36 grade Celsius în aer) temperaturile înregistrate la nivelul şinei sunt cuprinse între 45 - 55 grade Celsius, iar măsura de reducere a vitezelor de circulaţie, în anumite intervale de timp în care temperaturile depăşeşc limitele normale este o măsură obligatorie pentu siguranţa traficului feroviar şi, de asemenea, este aplicată de toate administraţiile de cale ferată.

În perioadele caniculare, personalul de întreţinere a căii ferate efectuează revizii suplimentare pe întreaga reţea feroviară, iar în timpul zilei se reduce viteza de circulaţie a trenurilor de călători şi de marfă cu 20-30 km/h pe durate bine determinate, astfel încât circulaţia trenurilor să se desfăşoare în depline condiţii de siguranţă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro