Luni, 17 ianuarie 2022 - 12:18:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Cisternă răsturnată pe DN1


10 ianuarie 2012

Cisterna-cu-GPL-de-pe-DN1Traficul rutier a fost blocat, marţi seară, pe DN 1, între Bucureşti şi Ploieşti, din cauza unei cisterne încărcată cu şase tone de GPL care s-a răsturnat în afara părţii carosabile, în localitatea Puchenii Moşneni.


Cisterna a rupt un stâlp electric şi a lovit clădirea unei farmacii din zonă.  În urma evenimentului, nu a fost înregistrată nicio victimă, însă şoferul cisternei se află în stare de şoc.

Marina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, a declarat că nu există risc de explozie ca urmare a faptului că nu sunt scurgeri de combustibil, iar pompierii prezenţi la faţa locului au acţionat cu spumă, urmând să tracteze cisterna avariată.  Iniţial, primele date oferite de către reprezentanţii poliţiei de la faţa locului arătau că cisterna care s-a răsturnat era goală, însă ulterior au fost găsite documentele care însoţeau transportul şi în care se precizează că este vorba despre o încărcătură de şase tone de GPL.

Pentru siguranţa cetăţenilor, traficul rutier a fost blocat pe DN1 la kilometrul 44 şi a fost deviat pe străzile adiacente


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(42 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 11 ianuarie 2022
Autentificare
stiriactuale.ro