Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 5:29:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Pe 15 septembrie, Alergăm pentru Teo! Vino şi tu!


10 august 2018

În urmă cu cinci ani, Teo şi surioara sa geamănă, Ana Maria, au venit pe lume. Fetiţa nu a avut nicio problemă, însă Teo s-a născut cu probleme medicale foarte grave, care îl împiedică să respire singur, să clipească sau să mănânce.

Diagnosticele sunt crunte: encefalopatie hipoxică severă, un sindrom hipoton, o boală genetică şi o boală la muşchi, care se numeşte miopatie.

Au urmat internări, investigaţii medicale de lungă durată şi terapie, cărora băieţelul le-a făcut faţă, însă s-a zărit o speranţă în Turcia, unde poate face injecţii cu celule stem. O singură injecţie costă 10.000 de euro. Până în prezent, Teo a făcut 2 astfel de injecţii, situaţia lui ameliorându-se vizibil. Acest lucru ne dă mari speranţe să lupăm şi mai mult pentru a-l vedea pe Teo că se face bine.

Sumele necesare pentru continuarea tratamentului depăşesc posibilităţile financiare ale familiei. Pentru a îl ajuta să lupte şi să facă faţă situaţiei, Spital Lotus aleargă pentru Teo pe 15 septembrie.

Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor Olimpia, cu ajutorul Primăriei Ploieşti, Poliţiei locale, IPJ Prahova, Jandarmeriei şi Serviciului de Ambulanţă Prahova.
 

Participanţii la acest eveniment vor plăti o taxa de 35 de lei, bani care vor merge direct în contul Asociaţiei „Prieteni pentru Teo”, asociaţie creată de părinţii acestuia.

Organizatorul principal al evenimentului este Spital Lotus, iar participantii vor pimi tricouri,premii şi cadouri. Organizatorii speră ca pe 15 septembrie, minim 500 de persoane să alerge pentru Teo, iar banii strânşi îl vor ajuta pe băieţel să ajungă la clinica din Turcia pentru a continua tratamentul.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro