Joi, 15 aprilie 2021 - 2:34:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Cel mai nou restaurant cu specific japonez din Londra va fi condus de un român


27 februarie 2016

Bucătarul-şef al unui nou restaurant cu specific nipon (izakaya), ce promite să se impună drept unul dintre cele mai bune localuri de acest fel din Londra, va fi un inginer mecanic român care s-a reprofilat în Marea Britanie în tainele "haute cuisine", conform unui material publicat de Bloomberg.

Alex Crăciun, de 30 de ani, este cel ales de chef-ul şi patronul de restaurante Jason Atherton pentru a conduce bucătăria de la "Sosharu", local ce se va deschide la Clerkenwell, în Londra, la 7 martie. Responsabilitatea va fi mare pentru Alex Crăciun. Jason Atherton este un chef celebru care şi-a deschis recent un restaurant la Sydney şi care deţine un veritabil imperiu culinar cu locaţii în New York, Dubai, Shanghai, Singapore şi Hong Kong. La Londra, el are cinci restaurante, printre care şi cunoscutele "Pollen Street Social" şi "Berners Tavern". "Sosharu" va fi cel de-al şaselea său local din Londra, iar Atherton îşi face deja planuri pentru un al şaptelea restaurant.

Pentru a se pregăti de conducerea restaurantului "Sosharu", Alex Crăciun s-a mutat în Japonia şi a urmat timp de un an cursurile Şcolii Culinare din Kyoto. El a lucrat la "Kikunoi", în Kyoto, sub îndrumarea lui Chef Yoshihiro Murata, dar şi la RyuGin, sub îndrumarea lui Seiji Yamamoto.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(348 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Clinica Roua

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 14 aprilie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro