Duminică, 6 octombrie 2024 - 1:40:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Prahova dă startul lunii octombrie cu un weekend plin de evenimente


30 septembrie 2024

Primul weekend din octombrie aduce în judeţul Prahova o serie de evenimente captivante, care combină muzica, arta şi tradiţiile, promiţând distracţie pentru toate gusturile.

Octoberfest Câmpina 2024 se desfăşoară între 4 şi 6 octombrie la Seva Parc, oferind un mix de concerte şi momente tradiţionale. Participanţii vor avea ocazia să asculte trupele Tempestas, Nihil, Chondriax şi Cornel Brătilă. Evenimentul, inspirat de festivalul bavarez, promite voie bună, mâncare tradiţională şi, desigur, multă bere.

În paralel, în Ploieşti, Artown Festival 2024, desfăşurat între 4 şi 20 octombrie, aduce o serie de intervenţii artistice sub tema suprarealismului, marcând 100 de ani de la naşterea acestui curent artistic. Evenimentul va transforma oraşul într-o galerie de artă neconvenţională.

Pe 5 octombrie, Must Party, ediţia a V-a, revine la Crama Gramofon Wine din Moceşti, invitând participanţii să sărbătorească recolta într-o atmosferă autentică de petrecere, cu vinuri excelente şi preparate tradiţionale.

Totodată, Filarmonica Ploieşti va susţine pe 3 octombrie un concert special dedicat Zilei Internaţionale a Educaţiei, oferind un moment de respiro cultural într-o săptămână agitată.

Cu evenimente pentru toate gusturile, judeţul Prahova devine, la început de octombrie, o destinaţie de neratat pentru cei în căutare de relaxare şi experienţe unice.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 4 octombrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro