Duminică, 30 iunie 2024 - 11:54:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Săptămână plină de evenimente peste tot în Prahova


13 mai 2024

În mijlocul unei naturi spectaculoase şi a unui patrimoniu cultural bogat, Prahova se pregăteşte să ofere o varietate de evenimente pentru a marca o săptămână de mai memorabilă.

Iată câteva dintre cele mai aşteptate evenimente programate în următoarea perioadă:

Miercuri, DCR Adventures vă invită să vă alăturaţi unei aventuri montane unice, care va include o drumeţie la Cabana Ciucaş şi Vârful Ciucaş (1954m). Participanţii vor avea oportunitatea de a admira frumuseţile naturale, inclusiv Colţii Bratocei, Turnul lui Goliat, Tigăile Mari şi Babele la Sfat. Un prilej excelent pentru a vă relaxa şi a vă bucura de natură!

Tot pe 15 mai, Filarmonica Paul Constantinescu din Ploieşti găzduieşte un eveniment muzical extraordinar, susţinut de trio-ul vocal The Free Tenors - Cezar Ouatu, Andrei Duţu şi Mihai Raicea. După doi ani de la debutul lor de succes, artiştii promit o seară magică, plină de muzică clasică.Link eveniment

Între 16 şi 19 mai, pasionaţii de camping sunt invitaţi să participe la Festivalul RV Fest, ce va avea loc la Camping La Ferma din Homorâciu. Evenimentul include două secţiuni principale: RV Meeting şi Târgul de rulote, autorulote şi accesorii. O oportunitate excelentă pentru relaxare şi socializare în mijlocul naturii! Evenimentul se vadesfăşura în Camping La Ferma, Homorâciu.

Între 17 şi 19 mai, oraşul Sinaia va găzdui cea de-a 25-a ediţie a festivalului Happy Market, un paradis pentru iubitorii de shopping şi distracţie. Evenimentul va oferi oportunităţi excelente pentru a descoperi produse locale şi a petrece timp într-o atmosferă vibrantă.

Pe 18 mai, Noaptea Muzeelor va fi celebrată în diverse locaţii din Prahova. La Câmpina, Muzeul-Castel Iulia Haşdeu şi la Floreşti, pe Domeniul Cantacuzino, vor avea loc evenimente speciale, oferind vizitatorilor oportunitatea de a descoperi istoria şi cultura într-un mod inedit.

Pe data de 19 mai, Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Cămpina în colaborare cu RelaxPeDouăRoţiCâmpina vă invită să participaţi la tura de cicloturism caritabilă HOPE-ON-WHEELS, cu o lungime de 40 km. Un eveniment dedicat unei cauze nobile şi unei zile de duminică active!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro