Marţi, 19 martie 2024 - 8:50:11
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Un cal lăsat de izbelişte a zdrobit o maşină


11 ianuarie 2012

Accident terifiant, miercuri dimineaţa, în localitatea prahoveană Lipăneşti, din cauza unui cal lăsat de izbelişte, aşa cum se întâmplă des pe drumurile noastre. Lăsat nesupravegheat, calul a sărit pe o maşină care se afla în mers. Impactul a fost atât de puternic, încât animalul a murit pe loc, maşina fiind şi ea distrusă.

Seria accidentelor provocate, din păcate, din vina proprietarilor de animale care îi lasa de izbelişte pe drumurile judeţene şi naţionale a continuat astăzi, în localitatea prahoveană Lipăneşti. Lăsat nesupravegheat şi nici măcar împiedicat, animalul a sărit pe o maşină condusă de un bărbat de 40. „De-abia făcusem dreapta din DN 1, spre Mănăstirea Zamfira. Nu aveam mai mult de 30 de kilometri la oră. După ce am trecut de magazinul din comună, mi-a sărit de pe marginea drumului, direct pe parbriz, un cal. Am avut noroc că nu mergeam mai tare. După ce a căzut pe capota, s-a lovit cu capul de lunetă”, ne-a declarat conducătorul auto. Potrivit martorilor, în momentul impactului, pe marginea drumului se aflau trei cai, lăsaţi, de-altfel, deseori liberi şi nesupravegheaţi.
Stăpânul animalului a dispărut, dar este căutat de poliţişti. El risca risca amenzi usturătoare şi cercetarea organelor de anchetă. Din fericire, proprietarul maşinii a suferit câteva zgârieturi superficiale la nivelul mâinii stângi.

photo16

photo13

photo18

photo15

photo17

Nici măcar după accident, ceilalţi cai nu au fost luaţi de pe carosabil (vezi foto).

photo19


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro