Luni, 16 septembrie 2024 - 10:01:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ultimele zile de vacanţă, între distracţie, pregătiri şcolare şi festivaluri de neuitat în Prahova


2 septembrie 2024

Pe măsură ce vacanţa de vară se apropie de final, familiile din întreaga ţară îşi petrec ultimele zile de odihnă combinând distracţia cu pregătirile pentru noul an şcolar. În timp ce părinţii se grăbesc să achiziţioneze rechizite şi uniforme, copiii se bucură de activităţi recreative şi excursii scurte, menite să creeze amintiri de neuitat.

În Prahova, weekendul 6-8 septembrie promite distracţie maximă, în special pentru locuitorii Ploieştiului şi ai zonei montane. Parcul Memorial „Constantin Stere” din Ploieşti va găzdui Republik Fest, primul festival fusion-simfonic din România, unde rock-ul, hip-hop-ul şi muzica electronică se vor împleti cu orchestre simfonice de renume. La Sinaia, în aceeaşi perioadă, Happy Market, ediţia a 34-a, va oferi o combinaţie de shopping şi divertisment.

Pentru iubitorii de teatru, luna septembrie aduce o nouă ediţie a proiectului „DUPĂ BLOCURI – teatru în cartiere” organizat de Teatrul Toma Caragiu din Ploieşti, care începe pe 13 septembrie. Copiii, părinţii şi bunicii sunt invitaţi să redescopere farmecul teatrului chiar în apropierea locuinţelor lor.

Astfel, septembrie se anunţă o lună plină de evenimente, oferind prahovenilor şi nu numai, ocazia de a îmbina ultimele zile de relaxare cu experienţe culturale şi artistice de neuitat.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 septembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro