Vineri, 29 martie 2024 - 3:12:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cum arată cel mai spectaculos nod rutier din România


7 iulie 2017

Asociaţia Pro Infrastructură a publicat o filmare aeriană cu viitorul nod rutier de la Turda, care va face legătura între autostrăzile A10 şi A3 (Autostrada Transilvania) şi DN1.

Potrivit reprezentanţilor asociaţiei, acest nod triplu este cel mai spectaculos nod rutier din România.

„Cel mai spectaculos nod rutier din România, parte a lotului 4 al Autostrăzii A10 Sebeş-Turda (constructor Porr), a intrat acum în linie dreaptă. Conform surselor noastre, şi ultimul blocaj major de pe acest lot este aproape de a fi eliminat, CNAIR şi constructorul stabilind condiţiile pentru implementarea soluţiei tehnice pentru zona Lacului Stejeriş”, a anunţat Asociaţia Pro Infrastructură într-o postare pe Facebook.

„Prin urmare, în acest moment, toate semnalele pe care le avem indică lunile octombrie-noiembrie 2017 pentru finalizarea acestui lot. Aşadar, la finalul toamnei, vom avea conexiune directă pe autostradă între localităţile Aiud şi Turda pentru că va fi dat în folosinţă şi lotul 3 al Autostrăzii A10 (constructor Tirrena Scavi). Cu alte cuvinte, vom putea circula pe autostradă neîntrerupt de la Cluj-Napoca (Gilău) şi până la Aiud, eliberând DN1 de traficul infernal dintre aceste două oraşe”, au mai arătat reprezentanţii ONG-ului.

Nodul rutier de la Turda are 6 bretele. Bretelele care fac legătura cu A3 vor avea două benzi, iar cele care leagă A10 de DN1 câte o singură bandă, potrivit adevarul.ro.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro