Miercuri, 17 aprilie 2024 - 2:09:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Intervenţie a jandarmilor încheiată cu aplauze. 7 bărbaţi au fost arestaţi


17 august 2017

Un scandal a avut loc pe o plajă din centrul staţiunii Mamaia în weekend-ul trecut. Mai mulţi bărbaţi băuţi au intrat pe plajă şi au început să facă scandal. Aceştia au început să înjure turiştii la întâmplare, le-au călcat cearşafurile, pe unii i-au dat la o parte de pe baldachine şi au distrus câteva şezlonguri.

Un poliţist care era în timpul liber le-a cerut acestora să se liniştească, însă au scos cuţite şi l-au rănit. După aproximativ 5 minute, în sprijinul poliţiştilor au sosit echipe de intervenţie ale Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis” Constanţa, care au identificat şi imobilizat opt bărbaţi, toţi domiciliaţi în Ialomiţa.

Intervenţia poliţiştilor şi jandarmilor s-a încheiat în aplauzele turiştilor de pe plajă, potrivit unor imagini surprinse de un martor.

Cei implicaţi în scandal au vârstele cuprinse între 26 şi 58 de ani, unul dintre ei are la activ o faptă de ultraj, dar nu toţi au antecedente penale.

Au fost duşi la sediul Poliţiei Mamaia pentru audieri, ancheta fiind derulată în acest caz sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

„Din primele cercetări se pare că cele 8 persoane domiciliate pe raza judeţului Ialomiţa deţineau obiecte ascuţite asupra lor. Cu unul dintre ele se pare că ar fi agresat şi reprezentanţii Jandarmeriei şi Poliţiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Marius Niculescu.

Luni după-amiază, şapte dintre cei opt bărbaţi implicaţi în scandal au fost reţinuţi, unul urmând să fie cercetat în libertate. Ei sunt anchetaţi pentru ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar doi dintre ei şi pentru portul sau folosirea de obiecte periculoase.

Judecătoria Constanţa a admis, marţi, propunerea procurorilor ca şapte dintre cei opt bărbaţi implicaţi în scandalul din Mamaia să fie arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată la Tribunalul Constanţa.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro