Joi, 28 martie 2024 - 4:18:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


O elevă a căzut de la etajul unei pensiuni din Moeciu la o petrecere de majorat


13 februarie 2012

moeciu
O elevă de 16 ani de la un liceu din Braşov a ajuns în stare gravă la spital după ce a consumat băuturi alcoolice la o petrecere cu colegii şi a căzut de la etajul doi al unei pensiuni din Moeciu, iar un coleg de-al ei, care a vrut să sară după ea, s-a tăiat într-un geam termopan spart.
Un echipaj SMURD a ajuns la pensiunea „Liliana “din Moeciu, în noaptea de vineri spre sâmbăta, omediar după ce a fost anunţat de incidentul survenit la petrecerea elevilor de la Liceul de Arte Plastice „Mathias Teusch “Braşov. În cădere, fata a suferit o fractură de mandibulă şi diverse traumatisme faciale, precum şi o fractură de femur, fiind transportată la Spitalul Judeţean Braşov. Colegul ei, care ar fi sărit s-o salveze, a ajuns şi el la Spitalul de Pediatrie Braşov. El a intrat într-un geam termopan pe care l-a spart. A suferind mai multe plăgi tăiate pe corp. Starea lui însă nu foarte gravă. Băiatul le-ar fi spus medicilor că a consumat droguri la petrecere.
Potrivit comisarului şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, nu s-a depus nicio plângere la poliţie în acest caz, fata nefiind agresată.
„Nu s-a depus nicio plângere de vreo agresiune. Fata s-a dezechuilibrat, pe fondul consumulu de alcool, şi a căzut de la o înălţime de 4-5 metri, de la o terasă a pensiunii respective. S-a stabilit că tinerii au consumat alcool şi nu se pune deocamdată problema
Dacă s-au consumat şi droguri, acest lucru urmând a se stabili după analizele de sânge “, a spus Naghi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro