Vineri, 19 aprilie 2024 - 5:37:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Litoralul are peste 150.000 de turişti, care vor fi prezenţi la Carnavalul din Mamaia!


26 august 2012

litoralVremea caniculară a adus peste 150 de mii de turişti pe litoral, într-un weekend plin de evenimente estivale. Cel mai important dintre ele, carnavalul din staţiunea Mamaia, care va fi deschis în jurul orei 20.00 de primarul Radu Mazăre, care va purta o ţinută specială.

Teoretic, este ultimul weekend de vară din punct de vedere calendaristic, astfel că toate staţiunile de la mare sunt pline ochi de turişti. În jurul prânzului erau circa 32 de grade în aer, iar apa mării avea circa 26 de grade.

Deşi bate vântul, totuşi asta nu face decât să înmoaie canicula. Ca de obicei, cea mai aglomerată staţiune este Mamaia, unde sunt aproximativ 50.000 de turişti. Aici, hotelurile şi pensiunile sunt ocupate la capacitate maximă.

Carnavalul va începe în parcarea de la Acwa Magic, carele alegorice ale celor mai renumite cluburi din Mamaia urmând a pleca în defilare către Cazinoul din Mamaia. Cele mai aplaudate, mai strălucitoare şi mai zgomotoase care alegorice vor fi premiate de primarul Radu Mazăre şi de echipa Fashion TV, iar notele vor fi date de chiar de turişti.

Cei care nu au ajuns încă la mare, o pot face de acum încolo, la preţuri speciale. De luni intra în vigoare programul litoralul pentru toţi, astfel că hotelierii se aşteaptă ca în continuare unităţile de cazare să fie pline. Vremea se anunţă şi ea bună pentru plaja, iar preţurile pornesc de la 200 şi pot ajunge până la 880 de lei, de persoană, pentru 6 nopţi de cazare.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro