Joi, 28 martie 2024 - 12:53:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Traficanţi de droguri, prinşi cu aproape 2,5 kilograme de canabis în Autogara Militari din Capitală


19 ianuarie 2015

Trei bărbaţi care aduceau mari cantităţi de droguri din Spania au fost reţinuţi de procurorii DIICOT, după ce doi dintre aceştia au fost prinşi în flagrant cu aproape 2,5 kilograme de canabis, în Autogara Militari din Capitală.

Potrivit Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), procurorii i-au reţinut pe Marian Gheorghe, pentru trafic de droguri şi trafic internaţional de droguri de risc, Aurel Constantin Vlădescu şi Ionuţ Strîmbeanu, pentru complicitate la cele două infracţiuni, aceştia urmând să fie duşi la Tribunalul Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă. Cei trei sunt acuzaţi că au procurat mari cantităţi de droguri din Spania şi le-au adus în România.

"În data de 18 ianuarie, inculpatul Marian Gheorghe a fost prins în flagrant în zona autogării Militari din municipiul Bucureşti, având asupra sa cantitatea de aproximativ 2,476 kilograme cannabis, care a fost achiziţionată din Barcelona - Spania de către numitul Ionuţ Strîmbeanu şi care era destinată vânzării pe teritoriul României", se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro