Marţi, 19 martie 2024 - 4:49:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un şef al mafiei italiene a fost prins după 31 DE ANI în Brazilia


27 mai 2015

Un fost cap al clanului mafiot Camorra, căutat pentru mai mult de 20 de crime, a fost prins recent de poliţişti, în timp ce îşi ducea copiii la şcoală.  După 31 de ani de fugă, unul dintre cei mai periculoşi mafioţi a fost arestat în regiunea de nord-est a Braziliei. 
Poliţiştii au explicat că, cel mai probabil, nici familia nu ştia nimic despre identitatea reală a acestuia. Acesta şi-a creat o identitate nouă, s-a apucat de afaceri legale şi îşi exprima şi dreptul de vot. 
 
Fotografia suspectului de 56 de ani diferă fundamentală de pozele pe care le aveau autorităţile italiene cu acesta la acum 30 de ani. De la un gangster solid, la 20 de ani, cu păr bogat şi privire pătrunzătoare, Pasquale Scotti acum este un bărbat gras, cu un început de chelie, barbă şi uşor cocoşat, scrie publicaţia Guardian.
 
Scotti ar fi ajuns în Brazilia în 1986, la doi ani după ce a fost plasat pe lista celor mai căutaţi infractori din Italia. În următorul an s-a mutat la Recive, un oraş de 1,5 milioane de persoane în regiunea de nord-est a Braziliei.  În 1995 s-a însurat cu o braziliancă, cu care a făcut şi doi copii. 
"Ne-a zis că familia habar nu are cine este el", a explicat purtătorul de cuvânt al poliţiei federale din Pernambuco.
De altfel, se pare că arestarea nu a fost complicată. "A fost abordat de ofiţeri dimineaţa, când îşi ducea copiii la şcoală. A fost foarte cooperant. Poliţiştii l-au escortat până la şcoala copiilor şi apoi l-au dus la secţie şi nu a opus rezistenţă", a adăugat oficialul.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro