Joi, 25 aprilie 2024 - 8:15:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un cetăţean român, condamnat la trei ani de închisoare, în Austria, pentru trafic de extracomunitari


14 octombrie 2015

Un cetăţean român a fost condamnat, marţi, la trei de închisoare pentru trafic de persoane de un tribunal austriac, după ce a introdus ilegal în Austria peste 40 de imigranţi clandestini pe care îi transporta într-o autoutilitară, informează site-ul publicaţiei Le Figaro.

Şoferul român, în vârstă de 37 de ani, a fost arestat preventiv în luna iulie, după ce, la un control rutier, autorităţile austriece au descoperit, în autoutilitara pe care o conducea, înmatriculată în Bulgaria, 42 de imigranţi clandestini. El a fost condamnat marţi la trei ani de închisoare pentru "trafic de persoane în condiţii inumane" şi de "complicitate la organizarea unei acţiuni infracţionale" de un tribunal din Korneuburg, în apropiere de Viena.

În luna iulie, şoferul român a fost oprit pe autostrada A4, în apropierea periferiei estice a oraşului Viena pentru a fi supus unui control, în urmă căruia autorităţile austriece au descoperit, în autoutilitara pe care o conducea, 42 de imigranţi înghesuiţi pe o suprafaţă de şase metri pătraţi. Imigranţii proveneau din Siria, Irak şi Afganistan, printre ei aflându-se şi câţiva copii.

Extracomunitarii erau înghesuiţi într-o parte a vehiculului care nu avea aer condiţionat, astfel că mulţi erau deshidrataţi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro