Joi, 8 decembrie 2022 - 7:34:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Opt persoane reţinute şi şase sub control judiciar, în total, în dosarul de trafic de droguri, în care e cercetat şi Cheloo


31 martie 2016

Opt persoane au fost reţinute şi şase puse sub control judiciar, în total, în dosarul de trafic de droguri în care au fost făcute zece percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Prahova şi Ialomiţa. Printre cei cercetaţi sub control judiciar se află şi solistul trupei Paraziţii, Ion Cătălin Ştefan, cunoscut drept Cheloo.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii DIICOT Ploieşti au încheiat audierile în dosarul de trafic de droguri în noaptea de miercuri spre joi şi au dispus reţinerea a opt persoane şi cercetarea sub control judiciar a altor şase.

Printre persoanele puse sub control judiciar se află şi cântăreţul de muzică hip-hop Ion Cătălin Ştefan.

Cei opt reţinuţi în acest dosar urmează să fie prezentaţi, joi, Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.

Procurorii DIICOT Ploieşti au făcut, miercuri, zece percheziţii în Bucureşti şi judeţele Prahova şi Ialomiţa, inclusiv la locuinţa cântăreţului Cheloo, într-un dosar privind infracţiuni de trafic de droguri, mai exact canabis.

În jurul orei 12.45, Cheloo a fost dus la sediul DIICOT Ploieşti, el fiind suspectat şi de consum de stupefiante, după ce la casa sa de vacanţă de lângă Breaza procurorii au descoperit câteva grame de canabis. Întrebat de jurnalişti dacă are ceva să îşi reproşeze, acesta a spus: "Multe!“. De asemenea, întrebat cum se simte, Cheloo a răspuns: "Ca un lup între oi".

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că solistul trupei Paraziţii i-ar fi dat gratuit canabis, în câteva rânduri, unui investigator sub acoperire şi unui colaborator al procurorilor DIICOT, potrivit documentelor de la dosarul de anchetă.

Sursele citate au precizat că respectivele probe au fost analizate în laborator şi a rezultat că este vorba despre substanţă vegetală cu conţinut de tetrahidrocanabinol, respectiv canabis.

Alte peste 80 de persoane, între care foarte mulţi adolescenţi, au fost duşi de către jandarmi la DIICOT pentru a fi audiaţi în acest dosar. Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre tineri consumatori de droguri din Bucureşti, dar şi din mai multe localităţi ale judeţului Prahova.

Pe parcursul audierilor, părinţi şi rude ale unora dintre tinerii ridicaţi de către anchetatori s-au prezentat la sediul DIICOT.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Duo_best_gaz

Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 5 decembrie 2022
Autentificare
stiriactuale.ro