Joi, 25 aprilie 2024 - 5:26:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prahova: Pieton cu un braţ amputat, după ce a fost lovit de un autobuz care transporta muncitori


23 iunie 2017

Un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost grav rănit, având un braţ amputat, după ce a fost lovit, în noaptea de joi spre vineri, de un autobuz în care se aflau peste 30 de muncitori şi care se îndrepta către judeţul Dâmboviţa. Primele informaţii arată că autobuzul l-a acroşat pe pieton, poliţiştii urmând să stabilească cine se face vinovat pentru producerea accidentului.

Potrivit datelor furnizate de către reprezentanţii Poliţiei Judeţene Prahova, accidentul s-a produs la puţin timp după miezul nopţii, pe drumul naţional 1 A, între localităţile Cocorăştii Colţ şi Stăneşti, unde un autobuz în care se aflau 34 de muncitori de la o firmă din apropierea Ploieştiului şi care se îndrepta către judeţul Dâmboviţa a lovit un pieton.

În urma accidentului, pietonul, un bărbat în vârstă de 25 de ani, are un braţ amputat, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova, care au intervenit la faţa locului, au precizat că pietonul a suferit o amputaţie incompletă a braţului drept. De asemenea, o femeie care se afla în autobuz în momentul producerii accidentului a suferit un atac de panică, însă a refuzat transportul la spital după ce a primit îngrijiri de la medici la locul accidentului.

Poliţiştii vor stabili împrejurările în care a avut loc accidentul şi cine se face vinovat pentru produceera acestuia.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro