Vineri, 29 martie 2024 - 3:57:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Grupare de proxeneţi care exploata românce, destructurată de autorităţile din România şi Franţa


20 mai 2015

Treizeci de persoane suspectate de apartenenţă la o reţea de proxenetism care exploata românce au fost reţinute marţi în România şi Franţa, anunţă Poliţia franceză, citată de site-ul cotidianului Liberation.

Ancheta în cazul reţelei de proxenetism a început în anul 2012, gruparea folosind prostituate românce în oraşele franceze Paris, Dijon, Lyon, Bordeaux şi Marsilia. Potrivit procurorilor, reţeaua de proxenetism a avut venituri de patru milioane de euro în doi ani.

Investigaţia este efectuată de Direcţia franceză pentru combaterea traficului de persoane în colaborare cu autorităţile române şi cu Europol.

"A fost destructurată o organizaţie perfectă: proxeneţii recrutau tinere din România şi le trimiteau în Franţa, punând la dispoziţie serviciile acestora prin anunţuri în reviste sau pe site-uri specializate", precizează Direcţia franceză pentru combaterea traficului de persoane.

Douăzeci şi şapte de suspecţi au fost reţinuţi în România, iar trei în Franţa, în cadrul unor operaţiuni efectuate în Marsilia, Bordeaux şi Aix-en-Provence.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro