Vineri, 29 martie 2024 - 4:12:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Vanda Vlasov, audiată la DNA


26 martie 2014

Vanda Vlasov, vicepreşedinte al Curţii de Arbitraj, fiica lui Mihai Vlasov, arestat pentru corupţie, a fost audiată astăzi la DNA.

La ieşirea din sediul instituţiei, Vanda Vlasov a declarat că tatăl său este nevinovat şi că orice acuzaţii că acesta şi-ar fi exercitat influenţa asupra unui funcţionar public sau chiar a sa, în calitate de vicepreşedinte al Curţii de Arbitraj sunt o „nemernicie”.

Ea a făcut referire şi la preocuparea lui Mihai Vlasov de a juca la cazinou, calificând-o drept o preocupare a nobilimii.

„Ce problemă cu jocurile de noroc? Tot ce se spune despre tata sunt legende, e un mare jurist, aşa e el, mai rebel. Jocurile de noroc sunt o îndeletnicire a nobilimii. Ce, violează copii? Are o vârstă, aşa îşi petrece timpul liber. A pierdut sume, la final pierzi, câştigi”, a spus Vanda Vlasov.

Preşedintele suspendat al Camerei de Comerţ, Mihail Vlasov, controla dosarele aflate la Curtea de Arbitraj, susţin surse apropiate anchetei. O investigaţie Digi24 arată că suspiciunile procurorilor sunt confirmate de oameni care ştiu cum funcţionează distribuirea dosarelor de litigiu.

Preşedintele Curţii de Arbitraj este Bogdan Olteanu, fost membru al PNL, actualmente viceguvernator al BNR. În funcţia de prim-vicepreşedinte este Vanda Vlasov, fiica lui Mihail Vlasov, soţia fostului ministru Cristian David.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro