Marţi, 19 martie 2024 - 12:49:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mica de la Abracadabra a plecat să cânte pentru îngeri


14 martie 2013

Michaela Niculescu a încetat din viaţă joi după-amiază, la 31 de ani. Ea era bolnavă  de un an, dar a preferat să nu spună nimic, până când starea s-a agravat.

Diagnosticată cu ciroză hepatică, Mica de la Abracadabra, pe numele său Michaela Niculescu a murit joi după amiază.

Tânăra ştia de un an de zile că este bolnavă, dar a preferat să nu spună nimănui. În ultima peruioadă, însă, starea ei s-a agravat, fiind internată la Spitalul Fundeni.

Pe 17 ianuarie, ea a postat pe Facebook un mesaj tulburător: "Nu m-am căsătorit cu cineva ca să-mi fie alături la bine şi la rău, ci m-am căsătorit cu Boala însăşi".

Ea se trezise din comă miercuri. "A deschis ochii, însă starea ei este critică în continuare. Nu mai este intubată, ci are doar masca de oxigen. Nu are voie să adoarmă. În cele 48 de ore de comă a uitat să respire. Am vorbit cu asistentele să meargă des la ea, să verifice dacă totul este în regulă. În acest moment Mica nu poate vorbi, emite doar câteva sunete, dar înţelege tot. Mi-a făcut semn că vrea să scuipe şi i-am dus tăviţa. A scuipat sânge din stomăcelul ei", declara tatăl Micăi, pentru CanCan, joi dimineaţă.

Michaela a urmat Facultatea de Limbi Straine şi a obţinut două doctorate, la Oxford şi Viena. A fost traducător, redactor şi producător în cadrul unei edituri, lector universitar şi specialist în IT.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro