Miercuri, 21 aprilie 2021 - 2:25:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Dâmboviţa: Percheziţii la suspecţi de furturi de combustibil din TIR-urile parcate pe autostradă


11 martie 2015

Poliţiştii dâmboviţeni fac, miercuri, mai multe percheziţii în localităţile Ungureni şi Crovu, la domiciliile unor bărbaţi suspectaţi de furturi de motorină din rezervoarele TIR-urilor parcate pe autostrada Bucureşti - Piteşti, în urma descinderilor anchetatorii găsind peste o tonă de combustibil.

Poliţiştii din Găeşti fac, miercuri dimineaţă, patru percheziţii domiciliare în localităţile Ungureni şi Crovu, într-un dosar în care cercetează 14 infracţiuni de furt calificat şi în care suspecţi sunt patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 şi 51 de ani.

Conform unui comunicat dat publicităţii de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, cei patru bărbaţi sunt suspectaţi că, în perioada 2014 - 2015, au sustras combustibil din rezervoarele vehiculelor parcate pe autostrada Bucureşti - Piteşti.

De altfel, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, poliţiştii i-au surprins în flagrant pe cei patru în timp ce sustrăgeau 240 de litri de motorină din rezervorul unui tir staţionat pe A 1. Pentru a-i prinde şi imobiliza, poliţiştii au folosit armele din dotare, fără însă ca nimeni să fie rănit.

În urma descinderilor, la domiciliile percheziţionate anchetatorii au găsit 1.300 de litri de motorină, despre care se bănuieşte că este provenită din furturi.

Şapte persoane vor fi conduse la sediul Poliţiei Oraşului Găeşti pentru audieri şi luarea măsurilor legale ce se impun în acest dosar.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(392 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Clinica Roua

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro