Joi, 28 martie 2024 - 1:01:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


ARAD/ Accident cu şapte victime


13 ianuarie 2013

Şapte persoane au fost rănite, duminică dimineaţă, după ce un microbuz în care se aflau opt pasageri şi un autoturism BMW s-au ciocnit pe DN 7, în dreptul localităţii Bârzava, judeţul Arad. Traficul este complet blocat în zona în care s-a produs accidentul.

Accidentul a avut loc în localitatea arădeană Bârzava, pe DN 7, şi au fost implicate un microbuz cu şapte pasageri plus şoferul şi un autoturism BMW în care erau cinci persoane, potrivit Mediafax. În urma accidentului, patru persoane din microbuz şi alte trei din BMW au fost rănite.

La faţa locului au ajuns echipe de descarcerare ale pompierilor şi echipaje SMURD. Mai multe persoane au fost prinse între fiarele contorsionate ale autovehiculelor.

Potrivit Purtătorului de cuvânt al Poliţiei judeţene Arad, Ovidiu Liber, persoanele rănite au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. De asemenea, el a precizat că a fost nevoie de intervenţia unui elicopter pentru a-l prelua pe unul dintre răniţi, care se afla în stare mai gravă.

Din primele cercetări, reiese că şoferul microbuzului ar fi adormit la volan.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro