Luni, 3 octombrie 2022 - 9:52:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, reţinut de procurorii DNA


13 martie 2015

Primarul sectorului 5 Marian Vanghelie a fost reţinut pentru 24 de ore, de procurorii anticorupţie, fiind suspectat că a luat mită pentru a favoriza firmele unui om de afaceri să obţină contracte de două miliarde de lei cu primăria, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare. Mai multe percheziţii au avut loc, joi, la sediul Primăriei Sectorului 5 şi la locuinţa primarului Marian Vanghelie, într-un dosar instrumentat de DNA, privind atribuirea de contracte publice în mod ilegal, potrivit unor surse.

Primarul Marian Vanghelie a fost dus în Arestul Poliţiei Capitalei, fiind reţinut pentru 24 de ore, avocatul său Cristian Ene precizând că i-au fost aduse la cunoştinţă acuzaţiile, iar edilul şi-a rezervat dreptul de a nu face deocamdată declaraţii.

Marian Vanghelie a fost scos de jandarmi din sediul DNA, unde a stat aproximativ o oră, şi dus la Arestul Capitalei.

Avocatul Cristian Ene a precizat că primarului i-au fost aduse la cunoştinţă acuzaţiile, iar acesta şi-a rezervat dreptul de a nu da deocamdată declaraţii în faţa anchetatorilor. El a mai spus că procurorii nu au precizat dacă vor face sau nu propunere de arestare preventivă pentru Vanghelie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 3 octombrie 2022
Autentificare
stiriactuale.ro