Marţi, 22 octombrie 2024 - 3:45:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Coliziune între două autocare, într-o staţiune montană din Prahova


19 octombrie 2024

Un accident rutier s-a produs astăzi pe Aleea Peleş din Sinaia, unde două autocare, pline cu turişti, au fost implicate într-o coliziune. La bordul vehiculelor se aflau 98 de pasageri, din diverse ţări, însă doar o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, suferind un traumatism cranio-cerebral minor.

În urma apelului de urgenţă, echipele de intervenţie de la ISU Prahova au sosit rapid la locul incidentului. S-au deplasat o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă a SAJ Prahova, pentru a asigura măsurile specifice de prevenire a incendiilor şi pentru a oferi asistenţă medicală.

Persoana rănită a primit îngrijiri la faţa locului şi a refuzat transportul la spital. Deşi tamponarea a fost uşoară, autorităţile rămân vigilente, investigând circumstanţele exacte ale evenimentului.

Din fericire, nicio altă persoană nu a fost rănită, iar turiştii şi-au putut continua călătoria în siguranţă. Intervenţia promptă a echipajelor de urgenţă a permis gestionarea rapidă a situaţiei fără alte complicaţii.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 octombrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro