Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 10:14:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Arad/Un avion s-a prăbuşit peste o casă


24 iunie 2012

avion-aradUn avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, duminică seară, peste o casă în construcţie la Arad, pilotul, de 42 de ani, a decedat. Este al treilea accident aviatic petrecut în România în decurs de o săptămână.

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, duminică seară, peste o casă în construcţie, în judeţul Arad,  în zonă fiind trimişi pompieri voluntari din localitatea Şiria, la marginea căreia s-a petrecut incidentul.

Avionul efectua o cursă Oradea - Arad. Aparatul de zbor a atins, în cădere, acoperişul unei case aflată în construcţie, care nu este racordată la reţeaua electrică. Nu există pericol de incendiu, potrivit şefului ISU Arad, Ioan Bogdănescu.

Pilotul a fost găsit la o distanţă destul de mare de avion. Vremea în zonă este frumoasă.

La marginea localităţii Şiria, din judeţul Arad, situată la aproximativ 30 de kilometri de municipiul Arad, există un aerodrom unde au loc exerciţii aviatice, în special la sfârşit de săptămână.

Sâmbătă, un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Ilfov, la Cornetu, patru bărbaţi fiind răniţi, unul dintre ei fiind în stare gravă. Avionul, care este un model de agrement, a căzut în zona cu case de la Cornetu, la aproximativ 11 kilometri de Capitală.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro