Vineri, 19 aprilie 2024 - 1:33:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Tentativă de jaf ca-n filme la Câmpina dejucată de DIICOT


13 aprilie 2013

O reţea de interlopi care organiza jafuri ca-n filme, a fost destructurată de poliţişti şi de procurori DIICOT.Oamenii legii i-au prins în Câmpina, unde plănuiau un astfel de jaf şi i-au dus la audieri. Gruparea era condusă de un bărbat de 30 de ani din Republica Moldova, despre care poliţiştii au aflat că a fost angajat în legiunea Străină şi are o pregătire militară serioasă, informează Realitatea TV..

Mai mulţi români, împreună cu câţiva cetăţeni moldoveni, înarmaţi până în dinţi, pândeau partidele de poker organizate ilegal în diferite imobile, intrau peste jucători şi le luau toţi banii. Poliţiştii i-au filat luni bune pe membrii organizaţiei infracţionale, care se adunau în diverse localităţi din ţară pentru a-şi complota acţiunile.

Poliţiştii au găsit asupra suspecţilor pistoale, muniţie, arme albe, cagule şi chiar bandă adezivă pentru legat victimele. Potrivit autorităţilor din Ploieşti, sumele variau de la mii de euro la zeci de mii de euro.

15 persoane au fost duse la audieri, iar două dintre ele au fost reţinute pentru 24 de ore. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, suspecţii pot primi până la 20 de ani de închisoare pentru tentativă de omor, tentativă de tâlhărie, deţinere ilegală de arme şi iniţierea unui grup infracţional.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro