Joi, 25 aprilie 2024 - 9:01:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Doru Iuga- 2 ani de închisoare cu suspendare pentru pedofilie


4 mai 2013

Doru Iuga a fost iertat de judecători pentru acuzaţiile de pedofilie ce i s-au adus. Fostul director de la OTV a primit o pedeapsă de 2 ani de închisoare cu suspendare.

Prezentatorul de la OTV a primit 2 ani cu suspendare, pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu mai mulţi copii ai străzii. Iuga nu şi-a recunoscut niciodată faptele.

În schimb, ceilalţi acuzaţi din dosar care şi-au recunoscut faptele au primit pedepse mult mai mari, cu executare. Klaus Zander şi Andrei Staicovici au primit pedepse grele, de 6, respectiv de 7 ani de închisoare cu executare, pentru proxenetism, respectiv raporturi sexuale cu minori. Totuşi, pedepsele primite sunt mai mici decât ar fi putut fi, asta pentru că inculpaţii şi-au recunoscut faptele.

În dosarul de prostituţie masculină cu minori racolaţi din medii defavorizate, procurorii de la Parchetul Capitalei i-au deferit justiţiei, în 24 august 2011, pe Doru Iuga şi cetăţeanul german, Zander Klaus, acuzaţi de act sexual cu un minor, în formă continuată, precum şi pe Andrei Marius Staicovici, Viorel Manolache, Ştefan Romeo Haciadurian şi Adrian Dobre, acuzaţi de proxenetism în formă continuată.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro