Vineri, 29 martie 2024 - 8:27:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Creatoare de modă, sora unui deputat USL, reţinută pentru posesie de droguri


25 decembrie 2012

Creatoarea de modă Mirela Rădulescu a fost reţinută, luni seară, pentru posesie de droguri de mare risc pe care urma să le distribuie în Bucureşti, informează România TV. Şi fratele ei, deputatul USL de Piteşti Cătălin Rădulescu, are probleme cu legea, el fiind cercetat pentru viol şi perversiuni sexuale.

 

Mirela Rădulescu a fost reţinută, luni seară, de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Craiova, după ce asupra ei s-a găsit o cantitate mare dintr-un drog de mare risc. Mai exact, asupra surorii parlamentarului PSD Cătălin Rădulescu, ales cu peste 50% într-un colegiu din Argeş, s-au găsit 700 de mililitri de ketamină, drog interzis, care înlocuieşte cocaina.

Surse judiciare au afirmat că Mirela Rădulescu a susţinut că drogul era destinat consumului propriu.

Nu numai Mirela Rădulescu are probleme cu legea, ci şi fratele ei, deputatul USL de Piteşti Cătălin Rădulescu. Acesta este un prosper om de afaceri, însă este cercetat pentru viol şi perversiuni sexuale, după ce o fostă angajată de-a sa i-a făcut plângere penală. Deputatul spune, însă, că este nevinovat şi că este victima unei înscenări.

Comentând situaţia surorii sale, deputatul PSD spune că nu a avut o relaţie bună cu ea în ultimii doi ani şi că "este problema ei personală".

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro