Joi, 25 aprilie 2024 - 2:27:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cine a câştigat “Best Romanian” Act MTV Europe Music Awards


14 octombrie 2012

Trupa Vunk şi Antonia au câştigat cu piesa "Pleacă" secţiunea "Best Romanian Act" şi vor concura la categoria "Best European ACT" de la ediţia din acest an a MTV.

Piesa  "Pleacă"  s-a luptat cu Maximilian feat. MefX cu piesa "Sophie", Grasu XXL feat. Guess Who - "LaLa Song", Guess Who feat. deMoga - "Tot Mai Sus", CRBL feat. Helen - "K-Boom".

"Câştigarea «Best Romanian Act» este cea mai mare bucurie a noastră din acest an, pentru că am văzut, încă o dată, cât de mult place românilor piesa noastră. Totuşi, vorba cântecului, mâine o să ne treacă, pentru că acum suntem în faza în care putem să fim primii artişti români care câştigă «Best European Act». Aşa că rugăm, din nou, fanii noştri şi fanii piesei «Pleacă» să ne voteze şi la această categorie şi, împreună, să facem istorie", a declarat Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.

Începând de luni, 15 octombrie, Vunk concurează la "Best European Act" cu cei care au câştigat secţiunile locale din Europa. Dacă, după o săptămâna de vot, trupa va reuşi să treacă şi de această categorie, va intra în marea finală - "Worldwide Act", pentru care se votează din 22 octombrie până pe 9 noiembrie.

Premiile MTV Europe Music Awards (EMA), aflate la cea de a 19-a ediţie, vor fi transmise live din Frankfurt, pe 11 noiembrie, la MTV România.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro