Sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 2:24:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Percheziţii în România şi Spania, pentru destructurarea unei reţele care racola tinere şi le obliga să se prostitueze


26 octombrie 2017

Poliţiştii şi procutorii DIICOT au făcut percheziţii în judeţele Giurgiu şi Prahova, pentru descructurarea unei reţele care racola tinere pe care le obliga să se prostitueze, două persoane fiind reţinute. În paralel, au fost făcute acţiuni la Madrid, în mai multe case şi la un hotel, fiind reţinute alte şapte persoane suspectate că fac parte din grupare.

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, sub coordonarea DIICOT – Serviciul Teritorial Ploieşti, au făcut opt percheziţii domiciliare în judeţele Prahova şi Giurgiu.

”În perioada 2014-2017, 11 persoane ar fi constituit un grup infracţional organizat, profilat pe racolarea de tinere, pe teritoriul României, iar, ulterior, le-ar fi transportat în Spania, în vederea exploatării sexuale sub coordonarea şi în interesul lor”, anunţă Poliţia Română.

În urma percheziţiilor fost descoperite şi ridicate, mai multe sisteme informatice şi înscrisuri, telefoane mobile, două pistoale cu aer comprimat, de tip air soft şi un pistol cu gaz, deţinut fără autorizaţie.

Potrivit DIICOT, două persoane au fost reţinute, fiind acuzate de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi proxenetism.

În paralel, în Madrid, au fost efectuate patru percheziţii domiciliare, la trei imobile şi un hotel, adrese utilizate de membrii grupului infracţional, fiind reţinute şapte persoane.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(793 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adi Deseuri Prahova

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


Top articole
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 octombrie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro