Miercuri, 24 aprilie 2024 - 2:44:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Britanicul care a ucis o româncă vara trecută în UK riscă închisoarea pe viaţă


9 ianuarie 2017

Bărbatul din Marea Britanie, în vârstă de 29 de ani, a recunoscut că este vinovat şi va fi judecat pentru crimă

În luna iulie a anului trecut, trupul neînsufleţit al unei tinere românce, mamă a doi copii, a fost găsit la două zile după ce aceasta a dispărut. Lenuţa Ioana Haidemac, din Arad, România, fusese văzută ultima dată pe 20 iulie 2016, în Skegness, Marea Britanie, cadavrul ei fiind descoperit de către organele de poliţie britanice, pe 22 iulie la aceaşi locaţie la care a fost observată cu două zile în urmă. Tânăra româncă, care avea 28 de ani, plecase la muncă în UK, alături de partenerul ei de viaţă, lasând acasă doi copii. La scurt timp , autorităţile din Regatul Unit au reţinut un suspect în acest caz, fiind vorba de un bărbat britanic de 29 de ani, originar din localitatea Skegness.

Casey Scott, britanicul reţinut de către politie, a recunoscut la începutul acestui an uciderea tinerei Lenuţa Haidemac, în Skegness, Lincolnshire şi riscă o condamnare la închisoare pe viaţă, potrivit cotidianului Daily Mail Online. Criminalul, domiciliat în Drummond Road, Skegness, a pledat vinovat în timpul şedinţei de judecată care a avut loc la Lincoln Crown Court. El a fost trimis înapoi în arest, iar sentinţa sa a fost amânată până la o dată care urmează să fie stabilită de către organele competente. Judecătorul Michael Heath a declarat că inculpatul Casey Scott riscă să primească pedeapsa maximă admisă în Marea Britanie. El a spus: "Nu poate fi decât o singură pedeapsă pentru o astfel de crimă şi aceasta este închisoare pe viaţă”.

Lenuţa Ioana Haidemac, originară din localitatea Sânmartin, judeţul Arad, a locuit în zona Monks Road din oraşul Lincoln, dar, de asemenea, avea rude şi prieteni în Boston şi Skegness, oraşe situate la distanţe de câteva zeci de kilometri de Lincoln. La momentul crimei, John Farmer, un turist din Leicestershire, care a fost cazat la Sherwood Lodge Hotel, situat vizavi de clădirea în care a fost găsit trupul femeii din România, a spus pentru Daily Mail că este o mare tragedie şi este o ruşine că aşa ceva s-a întâmplat în acea localitate.

Wayne Smith, proprietarul Sherwood Lodge Hotel, a declarat: "Poliţia a fost aici, noaptea trecută. Au spart uşa de la intrare folosind un berbec pentru a ajunge în camera de la parter. Astfel de lucruri sunt din fericire rare în Skegness.” Din păcate tragedia a avut loc, doi copii de 12, respectiv 3 ani rămânând fără mamă. Justiţia britanică îşi va face datoria, criminalul urmând să îşi primească pedeapsa pentru fapta sa.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro