Vineri, 19 aprilie 2024 - 7:53:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Boldea, reţinut de DIICOT


25 octombrie 2012

Fostul deputat Mihail Boldea şi alte patru persoane au fost reţinuţi, miercuri seară, de procurorii DIICOT Galaţi, într-un dosar în care sunt acuzaţi de constituire sau aderare la un grup infracţional organizat, înşelăciune şi evaziune fiscală.

Potrivit unor surse judiciare, alături de Mihai Boldea au primit ordonanţe de reţinere Mircea Bivol (consilierul fostului deputat), George Hristu, Andrei Mădălin Petrea şi Eugen Roşu.

Mihail Boldea este acuzat de constituire la un grup infracţional organizat, instigare la înşelăciune, instigare la evaziune fiscală şi inducere în eroare a unor instituţii publice privind execuţia unor lucrări, Boldea fiind acuzat că nu ar fi înregistrat în documentele contabile aceste operaţiuni, derulate în 2011.

Contactat de MEDIAFAX, Alexandru Chiciu, avocatul lui Mihail Boldea, a confirmat măsura reţinerii în cazul clientului său şi a spus că, în cursul zilei de joi, o va contesta la Curtea de Apel Galaţi, având în vedere că fostul deputat este avocat de profesie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro