Marţi, 23 aprilie 2024 - 12:15:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


51 de localităţi din Moldova, fără curent electric


16 decembrie 2012

Un număr de 51 de localităţi din Vaslui, Botoşani, Bacău şi Iaşi nu sunt alimentate cu energie electrică, din cauza ninsorilor şi viscolului din ultimele 24 de ore fiind provocate avarii la reţelele de electricitate din zona Moldovei, se arată într-un comunicat al E.On Moldova.

Potrivit sursei citate, din caza condiţiilor meteorologice nefavorabile au fost înregistrate avarii prin ruperea de conductoare, elemente de izolaţie şi de susţinere, fiind afectate total sau parţial 14 linii aeriene de medie tensiune.

Astfel, nu sunt alimentate cu energie electrică aproximativ 270 posturi de transformare din 51 de localităţi, cele mai afectate judeţe fiind Vaslui, cu 22 localităţi afectate, şi Botoşani, cu 13 localităţi afectate.

În judeţul Iaşi, şapte localităţi nu sunt alimentate cu energie electrică, în Suceava şase localităţi, iar în Bacău trei localităţi, în timp ce în judeţul Neamţ nu există localităţi afectate integral.

 

Sursa citată subliniază că ţinând cont că în continuare condiţiile meteorologice sunt vitrege cu rafale puternice de vânt ce viscolsc şi spulberă zăpada şi vizibilitate scăzută nu este exclus să apară şi alte incidente şi să fie afectată alimentarea cu energie şi în alte zone.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro