Joi, 28 martie 2024 - 3:20:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


De Paşte/ Avertizare meteo de vânt puternic şi averse


13 aprilie 2012

ploi_vantDe Paşte vom avea avea parte de vreme urâtă cu ploi şi vânt. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis vineri o informare privind instabilitate atmosferică accentuată în toată ţara, de sâmbătă, ora 9.00, până duminică, ora 21.00.

Conform informării, instabilitatea atmosferică se va manifesta prin averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în toate regiunile ţării.

În sudul teritoriului, precum şi în zonele de deal şi de munte, cantităţile de apă vor depăşi local 15-20 l/mp şi, izolat, 30 l/mp.

Mâine, în Bucureşti vremea va fi instabilă. Temporar, mai ales în a doua parte a zilei şi la începutul nopţii, vor fi averse, însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 10...11 grade.

De Paşte, în Capitală Vremea se va menţine în general instabilă. Temporar, mai ales în cursul zilei, vor mai fi averse, însoţite de descărcări electrice şi unele intensificări ale vântului. Temperatura maximă va fi de 18...19 grade, iar cea minimă de 9...10 grade.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro