Marţi, 22 septembrie 2020 - 11:56:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Esti abonat Dolce ? - de pe 3 ianuarie 2012 vei avea o surpriza!


27 decembrie 2012

Conform unui comunicat de presă emis de Romtelecom SA, începând cu data de 3 ianuarie 2013, abonaţii serviciului Dolce ar putea rămâne fără unele din cele mai urmărite canale TV româneşti: Pro TV, Acasă TV şi MTV România. Redăm comunicatul de presă al Romtelecom:

Romtelecom şi ProTV S.A. negociază de mai multe luni cu privire la continuarea difuzării celor 11 canale TV ale grupului, pe platformele de televiziune ale Romtelecom.

Având în vedere că, până la acest moment, nu s-a ajuns la nicio concluzie, există o probabilitate ridicată ca, începând cu 3 ianuarie 2013, Romtelecom să fie nevoită să înceteze difuzarea celor 11 canale ale ProTV, inclusiv MTV România şi VH1.

Pe această cale, Romtelecom doreşte să îşi asigure clienţii că, în toată această perioadă, a negociat cu bună credinţă cu partenerul său, Pro TV S.A, făcând toate eforturile pentru a proteja interesele financiare ale clienţilor săi pentru a avea un abonament la un preţ rezonabil.

Pe parcursul negocierilor, ProTV S.A. a solicitat Romtelecom o creştere semnificativa a costurilor de difuzare pentru cele 11 canale ale grupului, ceea ce ar presupune, în mod automat, costuri mai mari pentru clienţii Romtelecom.

Ţinând cont de faptul că fiecare leu contează pentru clienţii săi, Romtelecom doreşte să îi asigure pe aceştia de toată deschiderea şi bună voinţa de a face toate eforturile  pentru a ajunge la o înţelegere cu Pro TV S.A, cu privire la un preţ stabil şi rezonabil pentru transmiterea celor 11 canale ale grupului, exprimându-şi, în acelaşi timp, speranţa că şi Pro TV S.A ţine cont de interesul telespectatorilor români.

Romtelecom îşi exprimă regretul pentru orice potenţiale inconvenienţe ale clienţilor săi, din motive independente de companie. În acelaşi timp, Romtelecom doreşte să îşi informeze clienţii că, pentru a compensa posibila retragere a celor 11 canale, compania le va oferi acestora alte canale TV de cea mai bună calitate, începând cu data de 3 ianuarie 2013. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(12 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Ganea_Primar

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Servicii medicale de calitate la standarde europene

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 22 septembrie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro