Duminică, 2 octombrie 2022 - 6:54:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Împuşcături în cartierul 23 August din Bucureşti


30 decembrie 2012

Împuşcături în Bucureşti. Scandalul a avut loc în cartierul 23 August, iar un tânăr şi părinţii săi au ajuns la Spitalul Pantelimon. Una din victime a fost împuşcată în cap.

Unul dintre agresori a fost prins şi dus la secţia 23 de Poliţie.

"Cei care au venit de la BGS îi urmăreau", a declarat un vecin, care a mai precizat că tânărul împuşcat are 24 de ani, este arhitect şi este un "băiat cuminte". Alături de tânăr au mai fost împuşcaţi şi părinţii săi.

Totul a pornit de la o ceartă pentru locul de parcare. "Săptămâna trecută a fost o altercaţie pe locul de parcare, tânăra care a coborât din maşină era gravidă în luna a treia, a fost lovită de o altă femeie. Ea a făcut reclamaţie la poliţie şi nu şi-a retras reclamaţia", a declarat o rudă a victimelor.

Familia a fost ameninţată că o să vină cu băiatul care lucrează la BGS. În jur de şapte persoane au venit cu pistoale şi săbii sâmbătă seară şi au atacat familia. "Erau colegi de la BGS", a mai spus ruda. "A intrat peste noi în curte şi acolo s-a întâmplat scandalul". "Au venit la noi să îşi retragă fata reclamaţia, dar ea nu a vrut", a mai precizat ruda victimelor.

La faţa locului au sosit două echipaje de SMURD, o ambulanţă şi mai multe maşini ale poliţiei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 1 octombrie 2022
Autentificare
stiriactuale.ro