Vineri, 26 aprilie 2024 - 2:02:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


UPDATE/ Eleva de 13 ani căzută de la etaj la Buşteni a ieşit din comă


8 ianuarie 2013

Starea elevei de 13 ani găsită în în hipotermie gravă lângă o vilă din Buşteni s-a îmbunătăţit, însă ea respiră în continuare cu ajutorul aparatelor.

Inima elevei de 13 ani, care ar fi căzut de la etajul unei vile din Buşteni bate singură, după mai multe ore în care medicii de la spitalul din Sinaia i-au făcut masaj cardiac extern.

Medicul Constantin Roman Tămăduianu, directorul medical al Spitalului Orăşenesc Sinaia, a declarat că fata respiră în continuare cu ajutorul unui aparat, dar că inima ei bate acum singură, medicii renunţând la masajul cardiac extern, potrivit Mediafax.

Timp de mai multe ore inima fetei a bătut susţinută de masajul cardiac extern făcut de medicii de la SMURD şi de cei de la centrul de primiri urgenţe al spitalului.

Medicii de la unitatea spitalicească au reuşit să crească temperatura corpului fetei la aproximativ 31 de grade, cu peste zece grade în plus faţă de cât avea fata în momentul în care a fost găsită.

Directorul medical al Spitalului din Sinaia a mai declarat că pacienta este asistată în permanenţă de trei medici, între care un specialist în terapie intensivă şi doi specialişti în medicina de urgenţă.

Surse din unitatea sanitară  au declarat că familia fetei se află la spitalul din Sinaia.

Eleva care marţi a ajuns în stare gravă la spital, în hipotermie severă, este în clasa a VII-a la Şcoala nr. 56 „Jose Marti" din Sectorul 2 al Capitalei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro