Marţi, 19 martie 2024 - 10:27:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Angajaţii depoului CFR Braşov încă nu şi-au primit salariile


17 ianuarie 2013

Angajaţii de la depoul CFR Braşov ameninţă cu noi proteste şi astăzi, pentru că încă nu şi-au primit salariile. Oamenii au protestat şi miercuri, însă au renunţat la grevă după ce li s-a promis că-şi vor primi banii.

Aproximativ 200 de angajaţi ai Depoului Braşov au oprit lucrul, miercuri dimineaţă. Potrivit liderilor sindicali, angajaţii Depoului Braşov refuză să intre la lucru, motivând că nu au garanţia că îşi vor primi salariile, aşa cum li s-a promis.

Ministrul Relu Fenechiu a declarat, miercuri, că nu ştia de protestul de la Depoul Braşov, însă a spus că se va interesa să vadă ce probleme există acolo.
O parte a angajaţilor de la CFR Călători şi CFR Infrastructură au oprit spontan lucrul, miercuri dimineaţă, în jurul orei 7.00, nemulţumiţi că nu şi-au primit integral salariile pe luna decembrie.

Totodată, ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că greva spontană de la CFR Călători a fost provocată de întârzierea cu o zi a plăţii salariilor pe decembrie, anunţând totodată demiteri în rândul celor vinovaţi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro