Vineri, 29 martie 2024 - 6:48:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cod portocaliu de ninsori şi viscol în judeţele din Moldova


24 ianuarie 2013

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis AVERTIZARE COD PORTOCALIU de viscol şi ninsori sudul şi centrul Moldovei. În intervalul 25 ianuarie ora 04 – 25 ianuarie ora 14.00 se vor înregistra intensificări ale vântului, precipitaţii abundente, viscol.

Începând din seara zilei de joi, în sudul şi sud-estul ţării vor fi precipitaţii însemnate cantitativ, local peste 25 l/mp, sub formă de ploaie în Dobrogea, Muntenia şi Oltenia, mixte în sudul Banatului şi mai ales ninsori în cea mai mare parte a Moldovei şi la munte. Pe arii restrânse se va semnala polei. În toate aceste regiuni, vântul va avea intensificări susţinute, cu viteze la rafală de 50...60 km/h.

În judeţele Vrancea, Bacău, nordul judeţului Galati şi în zona de munte a judeţului Buzău, precum şi în Carpaţii de Curbură, vântul va depăşi la rafală 60 km/h şi va fi viscol cu precădere în a doua parte a intervalului.

Vizate de atenţionarea de COD PORTOCALIU sunt judeţele Neamţ, Iaşi, Vaslui, Bacău, Vrancea, Galaţi şi nordul judeţului Buzău.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro