Miercuri, 24 aprilie 2024 - 5:37:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


HUNEDOARA/ Doctoriţă împuşcată mortal de soţ


24 februarie 2013

O femeie în vârstă de 44 de ani a fost găsită împuşcată într-o maşină din Hunedoara. Primele informaţii arată că aceasta, de profesie medic, a fost împuşcată de soţ, care s-a împuşcat şi el.

"Apelul a fost primit la 112. În urmă cu puţin timp, într-un autoturism parcat cineva a observat că se afla o femeie care prezenta o plagă împuşcată.

Medicul de pe ambulanţă a observat că femeia era inconştientă şi a fost dusă, pentru îngrijiri, la Spitalul Municipal din Hunedoara", a explicat Adriana Voinea, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.

Surse au declarat corespondentului Realitatea TV că într-o altă locaţie din oraş a fost descoperit corpul soţului femeii, care s-a sinucis, împuşcându-se.

Valeria Filimon, şef serviciu ambulanţă Hunedoara, a confirmat, la Realitatea TV, că femeia descoperită împuşcată a decedat. La jumătate de oră de la descoperirea femeii a fost descoperit, într-o altă locaţie, soţul femeii, care se împuşcase şi el. Nici bărbatul nu a supravieţuit rănilor.

Cadavrul femeii din Hunedoara, împuşcată de către soţul său, cel mai probabil cu o armă de vânătoare, a fost descoperit, duminică dimineaţă, într-o maşină Volkwagen Passat de culoare argintie, parcată pe strada Cocsarilor, din municipiu, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit poliţiştilor, cadavrul bărbatului suspectat că şi-a ucis soţia, iar apoi s-a sinucis a fost descoperit la două străzi distanţă, într-o altă maşină, transmite corespondentul Mediafax.

Surse judiciare susţin că bărbatul s-a împuşcat la scurt timp după ce a împuşcat-o pe femeie, la ora transmiterii acestei ştiri la faţa locului fiind poliţişti care anchetează cazul.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro