Marţi, 19 martie 2024 - 8:48:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Razii de amploare în Mehedinţi, Olt, Dolj şi Gorj


5 iunie 2013

Razii de amploare au loc în această dimineaţă şi în Drobeta Turnu Severin şi Strehaia. Poliţiştii sunt pe urmele mai multor oameni de afaceri acuzaţi de evaziune fiscală. Printre ei - Sorin Duducea, cunoscut drept regele asfaltului din Mehedinţi. Ancheta îi vizează şi pe un comisar şef de la Garda Financiară şi pe un director executiv de la Finanţele Publice Mehedinţi.

 

Poliţiştii de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi desfăşoară, miercuri dimineaţă, 25 de percheziţii în Mehedinţi, la Strehaia şi Drobeta Turnu Severin, dar şi în Olt, Dolj şi Gorj, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de aproximativ trei milioane de euro.

 

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, printre persoanele vizate în acest dosar ar fi şi directorul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Mehedinţi, Violeta Crăciun, dar şi mai mulţi comisari de la Garda Financiară Mehedinţi, care ar urma să fie duşi la audieri la DIICOT Craiova.

 

Poliţiştii au descins, miercuri dimineaţa, la locuinţa şi sediul firmei fostului director al Direcţiei de Drumuri Naţionale Mehedinţi Sorin Duducea, a cărui firmă de construcţii, Via Vita Construcţii, a derulat de-a lungul timpului contracte cu mai multe administraţii publice din judeţul Mehedinţi, pentru asfaltarea drumurilor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro