Vineri, 26 aprilie 2024 - 9:00:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Şeful DNA Slobozia reţinut pentru corupţie


13 iunie 2013

Şeful Biroului Teritorial al DNA Slobozia a fost reţinut de structura centrală a direcţiei. Procurorul Cristudor Dumitru este acuzat de luare de mită şi favorizarea infractorului. Procurorul este acuzat că a primit mită pentru a îngropa un dosar penal în care era cercetat un om de afaceri.

 

Potrivit procurorilor DNA, magistratul Dumitru Cristudor trebuia să efectueze acte de cerectare într-un dosar aflat pe rolul procurorilor din Germania. DNA a arătat că trei persoane erau cercetate pentru evaziune fiscală în Germania. Procurorii din Germania au cerut prin comisie rogatorie ca DNA Slobozia să efectueze percheziţii. Procurorul Cristudor însă a primit mită 5000 de lei şi materiale de contrucţii în schimbul cărora îi anunţa pe cei trei cercetaţi că urmează să fie percheziţionaţi.

DNA susţine că procurorul a primit mită de la omul de afaceri Vasile Taifas, acest fiind ajutat de avocata Moncia Andronache.

 

”Magistratul Cristudor Dumitru a primit de la Taifas Daniel Vasile, cu ajutorul lui Andronache Monica, materiale de construcţie şi amenajarea spaţiului, în valoare totală de 5.354 lei, bunuri utilizate pentru amenajarea unui imobil aparţinând unei societăţi comerciale la care asociat este fiul magistratului”, se precizează într-un comunicat al DNA.

 

Procurorul Cristudor va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro