Miercuri, 8 aprilie 2020 - 11:20:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Cod galben de ceaţă pe A1,A2 şi A3


15 decembrie 2013

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, mai multe atenţionări cod galben de ceaţă valabile în Muntenia şi Moldova.

Până la ora 10:00, în judeţele Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov, inclusiv Municipiul Bucureşti şi zona de câmpie a judeţelor Buzău şi Prahova, precum şi autostrăzile A2 şi A3 se va semnala ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Până la ora 10:30, local în judeţele Vrancea şi Bacău, inclusiv drumurile judeţene şi E85 se va semnala ceaţă, vizibilitate redusă sub 200 de metri, izolat 50 de metri.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a anunţat că pe mai multe drumuri din ţară, mai ales din judeţele Ialomiţa, Călăraşi, Prahova, Suceava, Buzău, Giurgiu, Teleorman, Ilfov şi municipiul Bucureşti se circulă cu dificultate din cauza ceţii, care pe alocuri reduce vizibilitatea sub 50 de metri. De asemenea şi pe autostrăzile A1, A2, şi A3 ceaţa reduce vizibilitatea sub 100 de metri, iar pe alocuri chiar şi sub 50 de metri.

În asemenea condiţii e trafic, şoferii trebuie să adopte o conduită preventivă pe toată durata deplasării pe drumurile publice. Este necesar să se ruleze cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor de drum, iar fiecare manevră în trafic să se facă numai după o temeinică asigurare. Pentru aceasta, oglinzile retrovizoare trebuie reglate corespunzător.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(235 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Servicii medicale de calitate la standarde europene
Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 5 aprilie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro