Duminică, 29 martie 2020 - 6:06:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

18 români, internaţi după ce au mâncat carne stricată din Auchan


27 decembrie 2015

Protectia Consumatorilor a facut o descoperire revoltătoare intr-un mare magazin, in a doua zi de Craciun.

Comunicatul ANPC:

Din ordinul Directorului General al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, dl. Paul Anghel, in urma articolului din presa in care se prezinta faptul ca un numar de 18 consumatori au fost diagnosticati si internati cu enterocolita cu salmonela, o echipa de comisari din cadrul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta, coordonata de dl. Comisar Sef Adjunct Cornel Radu, s-a deplasat in data de 26.12.2015 ora 10 la sectorul de gastronomie apartinand Hypermarketului Auchan din incinta Maritimo Shopping Center.

In urma verificarilor s-a gasit la comercializare o cantitate de 15.3kg preparate culinare ( orez sarbesc, piure cartofi, paste cu pui, piep pui rotisat, cotlet la gratar ) care nu respecta conditiile de depozitare. De asemenea, in spatiul de depozitare s-a gasit o cantitate de 98.53kg piftie de curcan, piftie porc, rulada de spanac cu branza, carne fiarta porc, carne la garnita, crema de zahar ars avand data durabilitatii minimale depasita.

In spatiul de depozitare se afla o cantitate de 26.54kg materie prima (merluciu, file somon, medalion somon, pastrav) cu etichete reprezentand data decongelarii 23.12.2015, la care decongelarea s-a facut in conditii improprii (imersate in apa) ce a condus la deprecierea acestora, produsele avand miros necorespunzator.

Intreaga cantitate de preparate culinare si materie prima (140 kg) a fost oprita definitiv de la comercializare si retrasa din circuitul consumului uman.

Pentru deficientele constatate SC Auchan Romania SA a fost sanctionata contraventional cu amenda 30.000 lei si s-a dispus oprirea temporara a prestarii serviciilor pana la remedierea deficientelor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(238 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Servicii medicale de calitate la standarde europene
Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro