Vineri, 29 martie 2024 - 5:31:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Soacra preşedintelui Băsescu a murit


30 martie 2012

traian_maria_basescu_doliuAurora Andruşcă, care împlinise 83 de ani la începutul acestei luni, suferea de osteoporoză şi nu se putea deplasa, iar de mai mulţi ani urma şi un tratament pentru problemele cardiace. Se pare că ieri i s-a fi făcut rău şi a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, de unde medicii au decis să o transfere cu un elicopter la Spitalul Universitar din Capitală. În octombrie 2010 şi mama preşedintelui, Elena Băsescu, a murit în urma unei boli incurabile.

Soţii Aurora şi Gheorghe Andruşcă (93 de ani), socrii preşedintelui Traian Băsescu, erau căsătoriţi de 62 de ani şi locuiau într-un cartier modest din Suceava. Bătrânii erau foarte apropiaţi de nepoatele lor, Elena şi Ioana, care îi vizitau foarte des. De câte ori puteau, fetele mergeau la Suceava încărcate de cadouri.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, dr. Bogdan Popescu, ne-a declarat: "Aurora Andruşca, soacra preşedintelui Traian Băsescu, suferindă de boli cronice, a murit astăzi la ora 17, la Spitalul Universitar".


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro