Miercuri, 1 mai 2024 - 7:34:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Femeie violată de un poliţist de la Sectia 4 de Poliţie Ploieşti?


18 aprilie 2024

O femeie în vârstă de 36 de ani din Ploieşti susţine că s-a dus la Secţia 4 de Poliţie pentru a depune o plângere împotriva unei persoane care o înşelase şi o ameninţase. În loc să primească ajutor , aceasta spune că a fost supusă unei noi agresiuni.

Conform relatării sale, poliţistul care i-a luat declaraţia iniţială a contactat-o ulterior, susţinând că deţine informaţii suplimentare despre caz, dar nu le poate dezvălui la secţia de poliţie. Femeia a acceptat să se întâlnească cu el într-o parcare din apropierea locuinţei sale.

În cele din urmă a convins-o să urce în apartamentul său. Acolo, în loc să primească informaţii, femeia ar fi fost violată.

Femeie a avut curajul să se prezinte la secţia de poliţie pentru a reclama agresiunea, dar se pare că a fost ignorată de şeful poliţistului.

Femeia a depus imediat o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti. De asemenea, s-a prezentat la Serviciul de Medicină Legală, unde a obţinut documente care confirmă abuzul sexual suferit.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova au declarat că au demarat o cercetare prealabilă încă de la momentul în care au luat la cunoştinţă despre aceste acuzaţii şi că vor stabili situaţia de fapt pentru a lua măsurile legale în consecinţă. Totodată, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, a fost înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 30 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro