Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 1:58:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


A murit Denisa Manelista


23 iulie 2017

Denisa Raducu cunoscuta si ca “Denisa Manelista” a murit în această dimineaţă. De aproape trei luni, artista lupta cu o maladie necrutatoare la ficat.

Artista a incercat tot ce-i omeneste posibil pentru a se vindeca, dar nimic nu a functionat. Blonda a fost la tratamente in strainatate, a mers pe la medicii de renume din Romania, a optat, la un moment dat, si pentru tratamentele naturiste ale unui “vraci”, insa nimic nu i-a facut bine, dimpotriva, situatia a devenit din ce in ce mai grava.

Starea de sanatate a vedetei de numai 27 de ani a devenit din ce mai precara cu trecerea timpului, iar doctorii au fost tot timpul rezervati in a da verdicte. 

Fata apreciata in lumea muzicii lautaresti, ajunsese sa se hraneasca doar cu ajutorul perfuziilor, slabise ingrozitor si nu se mai deplasa pe propriile picioare, ci doar dusa pe brate de persoane din persoane din familie, care au recunoscut in ultimul moment ca practic nu mai erau multe lucruri de facut din punct de vedere medical.

Grav bolnava, cu ultimele puteri, Denisa Raducu si-a anuntat familia ca isi doreste sa se intoarca acasa, la Stefanesti si nu sa zaca pe un pat de spital.

De altfel, Denisa a încetat din viată acasă.

Vestea proastă a fost anunţată de Minodora pe o reţea de socializare. ,,OFFF DENI MEU CE GOL IMENS SI CE TRISTETE AM IN SUFLET...SA TE ODIHNESTI IN PACE... SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI!’’, este mesajul scris de Minodora în urmă cu puţin timp.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro